srijeda, 18. lipnja 2014.

Dječje ljeto 2014, dan drugi

Drugi dan Dječjeg ljeta je iza nas! 


Nakon dolaska sudionika u sportsku dvoranu i pozdravljanja animatora, dan smo započeli uvodnom molitvom, te smo pjesmom slavili Boga i time širili svoju pozitivnu energiju. Naspavani, odmorni i spremni za nove junačke pobjede!

Odmah iza uvodnog dijela počeli smo s prvom radionicom, gdje smo uz razne interaktivne sadržaje sudionike upoznali sa sakramentima, njihovom ulogom i važnošću u životu svakog vjernika. Također smo imali priliku iskazati svoje znanje u spajanju sličica i naziva koji odgovara uz njih.

Nakon završetka prve radionice ponovno smo se okupili u dvorani kako bi naučili novi ples, pjevali, te se molitvom pripravili za objed.

Nakon kratke pauze animatori su za svoje grupe pripremili kreativne radionice gdje su sudionici imali određenu tehniku rada, odnosno predmet koji su izrađivali, te su po uputama animatora dobili finalni proizvod koji su na samom kraju  prezentirali jedni drugima.

Ovo je bila ujedno i posljednja radionica drugoga dana, te su se sudionici zabavili uz igru graničara gdje se osjetio takmičarski duh,ali i zajedništvo mladih koji su u svakom trenutku pazili na jedni druge i navijali!

Pred nama je i zadnji dan ovogodišnjeg kampa,te se nadamo da će i on biti pun iznenađenja i aktivnosti na radost svih nas!

Vidimo se,
mir i dobro!

Antonio Topalović/Frama Sivša

Nema komentara:

Objavi komentar